Menu

Bungeerun Spelkussen

Hier ben je:

Bungeerun Spelkussen

Deze Bungeerun daagt je uit. Je bent gevangen en geketend via het elastiek. Toch probeer je zo ver mogelijk te rennen én de bal door de nauwe opening te gooien.

Informatie over deze attractie

209,- voor een dag  (afhalen en retourneren)
279,- voor een dag (incl. op- en afbouw)

 

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 10 x 6 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Bungeerun Spelkussen

Bij dit spelkussen doen de deelnemers onderling wedstrijdjes met elkaar. Wie gooit de meeste ballen door het gat? Nou lijkt dat normaal een kwestie van goed mikken, maar ditmaal is er meer aan de hand. De deelnemers zijn gebonden aan een sterk elastiek! Zodra ze richting het gat lopen, begint het elastiek te trekken. En dan worden de kandidaten teruggeworpen. Al met al vormt de Bungeerun een vrolijke uitdaging. Bovendien leidt de wisselwerking tot een hilarisch schouwspel voor de supporters.

 

Bungeerun Spelkussen, grappig vermaak

Zowel voor toeschouwers als voor deelnemers belooft het Bungeerun Spelkussen dolle pret. Iemand wil net de bal gooien, krijgt ie een zwieper van het elastiek. Een ander gooit de bal veel te vroeg en mikt hopeloos naast. Het valt niet mee en de beste stuurlui staan aan wal. Daarom mogen de hardste schreeuwers het vervolgens zelf eens uitproberen. Oeps, dat is toch minder makkelijk dan het vanaf de zijlijn leek! De Bungeerun staat voor grappig vermaak.

 

Onverwachte talentjes

De (on)voorspelbaarheid van het elastiek haalt onverwachte talentjes naar boven. Bij sommige speeltoestellen zie je vooraf al wie kans maakt te winnen. Het gaat dan meestal om een enkele vaardigheid. Bij dit Bungeerun Spelkussen komen er verschillende vaardigheden kijken. Het gaat om trefzekerheid en timing, maar tegelijkertijd om behendigheid. Ook komt er natuurlijk een dosis geluk en toeval om de hoek kijken. Dit alles levert heel wat humor op. Het is voorspelbaar dat het elastiek iets gaat doen, maar hoe het uitpakt per deelnemer… Niet te voorspellen!

 

Attractieverhuur spelkussen

Dit spelkussen is onderdeel van Attractieverhuur Olivier. We hebben nog veel meer leuke spel- en springkussens, hindernisbanen en attracties. Ook bieden we Rodeo, Waterpret en Fun Food. Stuk voor stuk onderdelen die er een topdag van maken.

 

Wat krijg je?

  • De complete bungeerun met elastieken
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel