Menu

Levend Tafelvoetbal

Hier ben je:

Levend Tafelvoetbal

Geketend aan buizen gaan jullie de strijd met elkaar aan bij Levend Tafelvoetbal. Je kunt hierbij enkel opzij bewegen. Beweeg van links naar rechts, speel samen en scoor. Heel leuk.

Informatie over deze attractie

429,- voor een dag (incl. op- en afbouw)
389,- voor een dag (incl. opbouw, zelf afbouwen)

 

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 17 x 6 meter
hoogte: 2,5 meter

Meer informatie over Levend Tafelvoetbal

Levend Tafelvoetbal levert een lachwekkend schouwspel op. Ten eerste de veertien spelers in het veld (7 tegen 7), allemaal aan buizen vastgemaakt. Ten tweede de debiele, onnatuurlijke bewegingen die daardoor ontstaan. En natuurlijk de grappige reacties van de deelnemers, die zo hun best doen. Om die reden belooft deze attractie heel wat hilariteit.

 

Totaal nieuwe spelbeleving

Vergeet het standaard potje voetbal, dit is heel iets anders. Een totaal nieuwe spelbeleving, waarbij onverwachte talenten opstaan. Nou ja, ze staan al, maar ditmaal bewegen ze ook nog eens goed. Ze snappen bijvoorbeeld hoe je samen kunt werken in alle beperkingen van de buizen. Links, rechts en spelen maar. Voor de toeschouwers betekent dit evengoed spanning en sensatie. Er is namelijk volop actie en vermaak, terwijl de uitkomst nog niet definitief is.

 

Speelveld Levend Tafelvoetbal

Het speelveld van Levend Tafelvoetbal betreft een complete set, in eigen beheer ontwikkeld. Deze uitvoering stimuleert snelheid en spektakel. Door de forse afmetingen verzorgt Attractieverhuur Olivier de opbouw. Het is optioneel om zelf de afbouw te regelen. Onder andere sportverenigingen, families en bedrijven huren deze attractie voor vermakelijke evenementen. Intussen barst de competitie los. Welk team gaat er met de winst vandoor?

 

Het bekende tafelspel zelf ervaren

Het leuke aan Levend Tafelvoetbal is dat je het bekende tafelspel nu dus zelf kunt ervaren. De hele groep gaat voor het vastgezette buizenleven. Tegelijkertijd is er nog enige vorm van vrijheid: jullie kunnen naar links en rechts. Welk team krijgt er als eerste een systematiek in om goed over te spelen? Welk team scoort ondanks alle uitdagingen de meeste doelpunten? Ontdek het bij Levend Tafelvoetbal van Attractieverhuur Olivier.

 

Wat krijg je?

  • Het complete Levend Tafelvoetbalspel
  • Ballen 3x