Menu

Voordelig, ruimschoots en heerlijk eten in combinatie met aanlokkelijke speciaalbiertjes: je zit goed bij Café Olivier. Deze Groningse hotspot heeft een verleidelijke dubbelfunctie als eetcafé én internationaal biercafé.

 

We bieden goede porties goedkoop aan. Ook richten we ons op zowel regionale als internationale speciaalbieren. Om die reden trekt Café Olivier een divers en toch eensgezind gezelschap: luchtige levensgenieters met smaak. Oftewel, jongeren, ouderen en alles ertussen.

Maandag Open voor groepen (vanaf 15 pers.)
Dinsdag Open voor groepen (vanaf 15 pers.)
Woensdag Open voor groepen (vanaf 15 pers.)
Donderdag 18:00 - 01:00
Vrijdag 18:00 - 01:00
Zaterdag 18:00 - 01:00
Zondag Open voor groepen (vanaf 15 pers.)

Bieren van de Tap

Texels Skuumkoppe
De trots van Texels, tarwebier waaraan diverse hopsoorten en de karakteristieke bovengisting een vollere smaak geven dan aan ander witbier.
Gulden Draak
Gulden Draak Quadrupel is een speciaal bier gebrouwen in brouwerij van Steenberge. Het bier is amberkleurig en heeft een karamelkleurige schuimkraag.
Brand Pils
Brand Premium Pilsener wordt gebrouwen met meer hop. Dat geeft onze pilsener zijn unieke, krachtige smaak.
Image Title Description Price

Foodtruck Aanhanger (Verkoopwagen)

Meer informatie over Foodtruck Aanhanger (Verkoopwagen) Een echte blikvanger op

Jubileum Pop Abraham Ordinair

Meer informatie over Jubileum Pop Abraham Ordinair Speciaal voor de

Jimmy’s Nachos Verwarmer

Meer informatie over Jimmy's Nachos Verwarmer Een heerlijke toevoeging op

Archery Tag Arena (Boarding)

Meer informatie over Archery Tag Arena (Boarding) Speciaal ontworpen voor

Skippy Paarden Volwassenen

Meer informatie over Skippy Paarden Volwassenen Stap op de Skippy

Event Center Fokker Hoofddorp

De mogelijkheden bij Event Center Fokker Hoofddorp Event Center Fokker

Après Skihut Opblaasbaar (Berghut)

Meer informatie over Après Skihut Opblaasbaar (Berghut) Voor elk Winters

Mega Rodelbaan Winter (Rollerbaan)

Meer informatie over Mega Rodelbaan Winter (Rollerbaan) Dit is ons

Laagdrempelig café met hoogwaardige bieren

Café Olivier is allereerst een laagdrempelig café. Midden in een wijk, maar met gevarieerde gasten. Stelletjes, kleine vriendengroepjes en gezinnen komen gerust een hapje eten. En we ontvangen bijvoorbeeld ook studenten, stamgasten en supporters. Iedereen valt voor de hoogwaardige bieren.

 

Terwijl de één meer voor het eten komt, richt de ander zich meer op het speciaalbier. Het gemeenschappelijke kenmerk is de authentieke gezelligheid van lekker eten en goed bier. Regelmatig heeft ons café aantrekkelijke aanbiedingen, waarbij de eetknallers nog voordeliger zijn.

 

Adres Café Olivier

Ons sfeervolle pand zit aan de Mauritsdwarsstraat in Groningen op nummer 29. Dit unieke plekje valt goed, aangezien we liefhebbers én ‘locals’ (lokale bevolking) aantrekken.

 

Sportieve sfeer

Verder kent iedereen Café Olivier van de live-programmering rond voetbal en de Formule 1. Wedstrijden van FC Groningen en vrijwel elke Grand Prix worden steevast live uitgezonden. Dus is het wel zo gezellig om dat gezamenlijk in het café te aanschouwen. Vooral onder het genot van smaakrijke hapjes en drankjes.

 

Café Olivier reserveren als feestcafé

Je kunt een deel van het café of zelfs het hele feestcafé afhuren. Exclusief voor jezelf en genodigden! Bovendien bieden we allemaal leuke uitjes aan op locatie. Het gaat dan enerzijds om binnenactiviteiten (in het café) en anderzijds om buitenactiviteiten. In dat laatste geval is het café het start- en eindpunt van de activiteit.

 

Samengevat heeft Café Olivier alles in huis voor gezelligheid. Van het eten tot de speciaalbier. En dan daarbij dus nog allerlei activiteiten.