Menu

Vrijgezellenfeest Borkum (Duitsland)

Hier ben je:

Vrijgezellenfeest Borkum (Duitsland)

Kies met het Vrijgezellenfeest Borkum (Duitsland) voor een origineel vrijgezellenfeest. Een buitengewoon leuk vrijgezellenfeest voor vrouwen, mannen en alles daartussen. Zo’n dagje uit voelt net als een (hele vette) minivakantie.

Vrijgezellenfeest Borkum (Duitsland) - Olivier Groepsreizen

Informatie over deze groepsreis

Meer informatie over Vrijgezellenfeest Borkum (Duitsland)

Dus, het Vrijgezellenfeest Borkum (Duitsland) staat op het programma als origineel vrijgezellenfeest. Maar wat staat er dan precies op het programma? Nou, laten we beginnen bij het begin. Allereerst vertrekken jullie per boot vanaf de Eemshaven. Puur dat brengt er al een sfeertje in. Vervolgens is het tijd voor een echte stranddropping! Daarna volgt een bezoek aan het Nordsee Aquarium, een ‘must see’ op Borkum.

 

Vrijgezellenfeest Borkum (Duitsland): lunchen op het strand

Op een eiland wil je natuurlijk ook naar het strand. Met de dropping kon je het strand even bekijken. Nu gaan jullie heerlijk lunchen op het strand! Het programma van het Vrijgezellenfeest Borkum (Duitsland) bestaat verder uit een bezoek aan de Neue Leuchtturm. Dat is de grote vuurtoren van Borkum. Net als het Nordsee Aqarium verdient zo’n attractie hoe dan ook een bezoekje. Oké, oké en door: verken Borkum via ons Citygame Stadsspel Borkum. Een unieke ervaring en kennismaking met Borkum.

 

Doen op Borkum: terrasje pakken

Mede dankzij het Citygame Stadsspel kun je spreken van een origineel vrijgezellenfeest. Alleen niet alles hoeft origineel te zijn. Een terrasje pakken is bijvoorbeeld niet origineel, maar wel heel leuk. Vooral op dit gezellige eiland! Daarom nemen we dat zeker mee in de programmering. Na de nodige liters stappen we in een treintje terug naar de boot. Tot slot brengt de boot ons weer naar de Eemshaven. Wat een origineel vrijgezellenfeest.

 

Olivier Groepsreizen: origineel vrijgezellenfeest

Olivier Groepsreizen komt voort uit Olivier Events, hét A-merk uitjesbedrijf in de Benelux. Wij pakken uit als experts in entertainment en events met de specialisatie vrijgezellenfeesten. Met name de groepsreizen zijn populair, omdat ze garant staan voor een origineel vrijgezellenfeest. Kies voor je eigen groep een gezellige groepsreis van Olivier.