Menu

Nieuwsoverzicht

Hier ben je:

Covid-19 Update: Alles ‘gewoon’ open, de leukste uitjes mogelijk

De leukste uitjes mogelijk: Olivier Events heeft alles open. Van het uitjesbedrijf en het partyvervoer tot het café en de attractieverhuur. Je kunt direct reserveren via onze website. En sla je slag, want er is weer veel interesse om activiteiten te doen. De entertainers leveren dagelijks veel enthousiasme bij alle activiteiten die ze begeleiden. 

 

Dit is de positiefste corona-update tot nu toe, aangezien alles weer kan. En er daadwerkelijk flink geboekt wordt. In principe kon er ook al wat, zoals de buitenactiviteiten en terrasbezoek. Daar kwamen later de binnenactiviteiten en het cafébezoek bij. Een paar weken geleden werd in principe alles versoepeld. Sindsdien loopt het storm bij Olivier Events.

 

Er spelen nu enkel nog wat basismaatregelen. Het gaat dan allereerst (uiteraard) om enigszins afstand houden. Daarnaast vinden we het fijn als je je handen van tevoren goed wast. Verder is het belangrijk dat je klachtenvrij bent. Dat riedeltje is intussen bekend, maar dienen we nog wel te benoemen. Gelukkig mag het vooral weer over plezier en uitstapjes gaan.

 

Eetcafé met goed eten voor een lage prijs (plus aanbevolen speciaalbiertjes)

Oké, we zijn dus weer los, buiten en binnen. Hier geldt dat we graag de aandacht vestigen op het geliefde eetcafé, Café Olivier. Waar je nog goed kunt eten voor een lage prijs, wat een genot. Zeker in deze tijden waarin veel zaken juist alles duurder maken. Logischerwijs, gezien de coronatijd, kunnen wij ook niet alles spotgoedkoop blijven aanbieden. Maar over het algemeen blijven we bijzonder voordelig, goedkoper.

 

Het cafépersoneel staat voor je klaar en bedient naast lekker eten de beste speciaalbiertjes. Kortom, haast je naar de Mauritsdwarsstraat (29) in Groningen. Want daar zit je goed en rustig. Met een mooi bord eten en een biertje. Dat is genieten!

 

Café open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 00.00 uur.

 

Heel veel activiteiten en attracties

Verder willen we de aandacht vanzelfsprekend vestigen op ons uitjesbedrijf Olivier Events. Met aanvullend Attractieverhuur Olivier. Beide takken van sport zijn enorm in trek. Daarom komt het bijna voor dat we volledig vol zitten, geen plek hebben. Vanwege de drukte roepen we op om snel je uitje of attracties te reserveren/huren. Dan heb je meer kans op succes.

 

Als A-merk in activiteiten en attracties hebben we een ongekend groot aanbod. Bekijk de uitjes, huur een attractie en beleef een topdag. Olivier pakt uit. Nu jij nog. Het mag weer!

Covid-19 Update: Terras open met eten en buitenactiviteiten!

In deze nieuwste corona-update hebben we goed nieuws te melden. De terrassen mogen immers sinds enige tijd weer open. Nu het vaker mooi en zonnig weer is, gooien ook wij het terras open. Vanaf zaterdag 8 mei 2021 kun je bij ons terecht. En: er is eten! Dit smaakt goed. 

 

We startten het eetcafé namelijk weer op. Dat betekent dat je gewoon vanaf het terras heerlijk grote porties kunt bestellen. Bijvoorbeeld een flink bord friet met satéspiesjes of een echte Wienerschnitzel. Evengoed zijn er de wereld aan hapjes te bestellen. Verder bieden we onder andere tosti’s, snacks en allerlei andere lekkernijen. Dat wordt genieten aan tafel.

 

Al met al mag je genieten en je laten bedienen door ons vriendelijke personeel. Eindelijk is het zover. De horeca open, een middagje uit met elkaar. Wij heten dus jullie meer dan welkom op het terras van Café Olivier, aan de Mauritsdwarsstraat (29) in Groningen. Hier geniet je van ouderwetse gezelligheid, voorzien van verleidelijke versnaperingen. Plus… bier natuurlijk!

 

Want als internationaal biercafé blijven we uiteraard met plezier biertjes tappen. Door de coronacrisis is het aanbod tijdelijk minder uitgebreid dan normaal, tegelijkertijd is er nog steeds genoeg keus. Proef die heerlijke biertjes en een voorbode van het oude normaal. Afstand onderling is nu nog gewenst, maar vroeg of laat volgen er meer versoepelingen. Daar proosten we op.

 

Buitenactiviteiten Groningen, Friesland en Drenthe (+overige provincies)

Daarnaast starten we de uitjes en het attractieverhuur weer op. Dat betekent dat jullie weer allemaal activiteiten kunnen beleven! Reserveer nu alvast de uitjes van je voorkeur, aangezien er veel belangstelling is. We merken dat iedereen er aan toe is om weer leuke dingen te doen.

 

Gelukkig maar! Het houdt alleen in dat uitjes of attracties soms al geserveerd zijn. Om die reden roepen we op vroegtijdig een uitje te reserveren. Wij bieden vermakelijke buitenactiviteiten aan in Groningen, Friesland en Drenthe. Verder zijn we op aanvraag actief in de overige provincies.

 

Aanrader: toertocht Kickbikes vanaf Café Olivier Groningen

Een Kickbike is een stoere, sportieve en leuk step. Zo’n exemplaar leent zich uitstekend voor een mooie en gezonde toertocht buiten. Daarom hebben we twee routes uitgezet. Allereerst kun je kiezen voor een route door Stad, wanneer je de Groningen graag ziet. Ten tweede heb je een route die uiteindelijk de stad uitgaat, een ‘groenere’ editie. De keus is aan jou. Eenmaal terug kun je lekker het terras op. We verhuren de Kickbike vanaf Café Olivier voor 16 euro.

Covid-19 Update: met positiviteit en goede moed de lockdown uitzitten

Minister-president Mark Rutte maakte bekend wat verwacht werd: de lockdown gaat langer door, tot 9 februari maar liefst. Dat is natuurlijk een mokerslag voor Olivier Events, Café Olivier en Partyvervoer Olivier, evenals Olivier Groepsreizen en Attractieverhuur Olivier. Toch kijken we met positiviteit en goede moed vooruit. 

 

Want er komen betere tijden aan, dat staat vast. Allereerst zijn er goedgekeurde vaccins en worden er al allemaal mensen geprikt. Dat tempo wordt de komende maanden nog verder opgevoerd. Daardoor zal de gewenste groepsimmuniteit sneller gerealiseerd worden. En dan hoeven we ook niet langer van lockdown naar lockdown, dus dat is goed nieuws.

 

Ten tweede zijn wij keihard aan het werk om ons aanbod uit te breiden en te verbeteren. Neem nu de uitjes, we kunnen inmiddels meer dan 70 activiteiten aanbieden. Daarnaast staan er zo’n 120 attracties op de ‘menukaart’ bij Olivier Attractieverhuur. Verder zijn er nieuwe groepsreizen in voorbereiding, is het café startklaar en zal de limousine evengoed terugkeren.

 

Bovendien timmeren we online en offline aan de weg. Onze online vindbaarheid is opnieuw verbeterd, waar we straks de vruchten van plukken als er meer mag. En we verbeteren eveneens de offline omgeving: we creëren nieuwe kantoren en innovatieve werkplekken voor het personeel.

 

Hoe doen jullie dat?

 

Dat timmeren is niet geheel onopgemerkt gebleven. Logischerwijs ontvingen we vragen over de verbouwingen op ons terrein. Bijvoorbeeld: Hoe doen jullie dat?  Antwoord: we doen zoveel mogelijk zelf! In het coronatijdperk steekt iedereen z’n handen uit de mouwen op een andere manier. Daarom zijn we van entertainers veranderd in klusjesmensen en bouwvakkers.

 

Aangezien dat verbouwen nog best een operatie is, zijn we wel ‘zoet’ de komende weken. Zoet en met goede moed. Want als dat virus straks ingedamd is, als de vaccinaties massaal zijn benut en als die versoepelingen komen: dan zijn wij er helemaal klaar voor. En reken maar dat we uitpakken!

 

Covid-19 Update: keuze uit 120 nieuwe attracties

Attractieverhuur Olivier: huur een attractie bij je thuis

Reken af met de verveling thuis. Olivier Events introduceert met trots Attractieverhuur Olivier. Met ruim 120 attracties kun je het vermaak in huis (of in de tuin) halen. Ook voor scholen en de buurt(vereniging) is dit een goed idee. Eindelijk weer wat leuks te doen.

 

Bekijk hier alle attracties. Elke attractie is online te reserveren. Wat betreft de uitjes hebben we momenteel een coronastop vanwege de gedeeltelijke lockdown. We hopen die activiteiten zo snel mogelijk weer te hervatten. Gelukkig is er één uitzonderingspositie en dat is de Fundome.

 

Olivier Events: Fundome open voor kleine groepjes

Maak kennis met de Fundome van Studio Olivier in De Postwagen (Tolbert, Groningen). Hier beleef je allerlei activiteiten voor een superzacht entreeprijsje. De Fundome is open voor kleine groepjes van maximaal 4 personen. Ook gezinnen zijn van harte welkom in deze superleuke en sfeerrijke ruimte vol activiteiten.

 

Café Olivier en Partyvervoer Olivier: tijdelijk gesloten

Ondanks het opheffen van de verzwaring van de gedeeltelijke lockdown, is het café noodgedwongen dicht. Ook vóór de verzwaring moesten restaurants en cafés al dicht. Daar verandert dus niets aan na de versoepeling. In de situatie van de gedeeltelijke lockdown zijn de restaurants en cafés voorlopig verplicht dicht.

 

Vervolgens komen we bij het partyvervoer, met de bekende en geliefde roze limousine. We hebben dit zo lang mogelijk in stand willen houden, maar helaas moeten we pauzeren. De wens is er om het limousineverhuur uiteindelijk weer op te starten, wanneer de situatie het toelaat.

 

Covid-19 Update: Nieuwste maatregelen

Olivier Events: groen licht voor alle coronaproof groepsuitjes

Ook met de meest recente coronamaatregelen zijn we prima in staat om (kleine) groepen een topdag te bezorgen. Juist in coronatijd dienen de coronaproof groepsuitjes als leuke en positieve afleiding. We bieden veel activiteiten aan tot 30 (binnen) of 50 (buiten) personen per activiteit.

Bekijk hier de uitjes. Elk uitje is direct online te boeken. Bij alle activiteiten houden we rekening met de richtlijnen en eisen. Van de vrolijke Family Games tot het avontuurlijke ‘Archery Tag’ (mix van paintball en boogschieten!), we hebben allerlei tips voor coronaproof uitjes in Noord-Nederland.

 

Top 10 coronaproof uitjes

10. Ik Hou Van Kerst • Supergezellige kerstvariant van Ik Hou Van Holland vol muziek en vrolijkheid.
9. Crazy Bingo • De leukste en gekste vorm van Bingo, beleef een crazy middag of avond met humor.
8. Limousine Dropping • Verras iedereen met een stijlvolle limousinerit die uitmondt in een dropping.
7. Jongens tegen de Meisjes • Of je nou vrouw, man of neutraal bent: zorg dat je vooroordelen kent!
6. Archery Tag • Reken maar dat je wel wat op afstand wilt blijven bij het boogschieten op elkaar.
5. Ik Hou Van Holland • Kaaskoppen opgelet, hier begint de dolle pret. Met Hollandse Hits en meer.
4. Family Games • Op veilige afstand familiespelletjes doen, het kan gerust bij Olivier Events.
3. Kickbike Puzzeltocht • Mooie steptocht door de omgeving, zeker eens uitproberen bij mooi weer.
2. Bubbelvoetbal • Blijf letterlijk en figuurlijk binnen je eigen bubbel! Dat zit bij ons wel goed.
1. Studio Olivier: Fundome • Indoor spelletjeshal (aanrader), speciaal gebouwd voor in coronatijd!

 

Algemeen: gezond en schoon, hoogste hygiënelevel

Wij continueren het hoogstaande hygiënebeleid. Daarin geldt het hoogste hygiënelevel. Overal zijn desinfectiemogelijkheden, onze limousine en spelmaterialen worden eveneens gedesinfecteerd. Medewerkers, cafégasten en passagiers ontsmetten hun handen en volgen de richtlijnen. Iedereen is minstens 10 dagen gezond en klachtenvrij. Dat geldt ook voor huisgenoten. Zo blijven we gezond.

 

Café Olivier: blijft open tot 22.00 uur, gasten tot 21.00 uur naar binnen.

We leggen nog meer de nadruk op ons eetcafé. We blijven volgens richtlijnen geopend tot 22.00 uur (dinsdag tot en met zaterdag, soms zondag bij speciale gelegenheden). De laatste gasten kunnen tot 21.00 uur naar binnen. Kom vaker langs, als eetcafé preesenten we wekelijks een nieuw menu!

Café Olivier staat bekend om grote porties en voordelige prijzen. We hebben drie megaklappers qua aanbiedingen. Het gaat om de hoofdgerechten Wienerschnitzel, de Kipsaté Specialiteit en de Fish & Chips. Elk hoofdgerecht kost in combinatie met 3 consumpties maar 17,50 per persoon. Koopje!

Vanwege de beperkte plekken (maximaal 30 personen) adviseren we vooraf te reserveren. Sowieso geldt er ter plekke een registratieplicht. Zo kunnen we later contact met je opnemen, mocht dit eventueel nodig zijn. Ons eetcafé heeft er zin in om jullie te verwennen met smaakvolle gerechten.

 

Partyvervoer Olivier: roze limousine nog steeds beschikbaar

Maak kennis met ‘The Pink Lady’, uitblinker in stijlvol partyvervoer. Deze roze limousine is nog steeds beschikbaar. Er geldt enkel een mondkapjesplicht voor de chauffeur en de passagiers. Beleef een stoere rondrit met dit topvoertuig. De opvallende limousine is ook te boeken i.c.m. een dropping.

Covid-19 Update: uitjes tot 30 personen, Coronaproof

Het is weer tijd voor leuke uitjes! We bieden meerdere activiteiten aan tot 30 personen per activiteit. Alle uitjes die we verzorgen zijn  coronaproof. Bel ons meteen voor een reservering.

 

Uitjes, biercafé/ eetcafé en limousine

Bekijk hier de uitjes, elk uitje is direct online te boeken. Bij de activiteit houden we rekening met richtlijnen. Ons internationale biercafé is sinds 1 juni ook een eetcafé, waar je goed en goedkoop kunt eten. De limousine rijdt weer vanaf 1 juli. We raden je altijd aan om te reserveren, aangezien de belanstelling groot is na de coronasluiting.

 

Gezond en schoon, hoogste hygiënelevel

Ontvangt en betaling gebeuren contactloos: we schudden geen handen en we betalen per pin. Medewerkers, passagiers en gasten zijn minstens 14 dagen gezond en klachtenvrij. Dit geldt ook voor hun huisgenoten. We maken er een gezellige dag van met vermakelijke activiteiten.

Wat betreft de limousine werkt het als volgt: de limousine wordt vóór en na elke rit gedesinfecteerd. Dankzij de lengte van de limousine is het mogelijk om 1,5 meter afstand te bewaren tussen de passagiers (wanneer ze uit diverse huishoudens komen).

Bij al onze bedrijvigheden geldt het hoogste hygiënelevel. Overal zijn desinfectiemogelijkheden. We vragen gasten om vaak handen te wassen en richtlijnen te volgen. Onze toiletten zijn standaard voorzien van foamzeep en papieren haddoekjes.

 

Tips voor uitjes Noord-Nederland

Van de vrolijke Family Games tot het avontuurlijke ‘Archery Tag’ (mix van paintball en boogschieten!), we hebben allerlei tips voor uitjes in Noord-Nederland. Beleef het strandgevoel met The Beach Games van Olivier Events, kies voor Ik Hou Van Holland of sluit je aan bij de Maffia van het Noorden. Ook leuk: discgolf of een treindropping.

Andere aanbevolen activiteiten:

* Gezellige Geitentocht met GPS
* GPS Huifkar Dropping
* The Blacklist Citygame

Als A-merk uitjesbedrijf staan we voor je klaar. Sla je slag en neem contact op.

Bekijk hieronder te tijdlijn van de maatregelen en de gevolgen voor gepland(e) uitjes, cafébezoek en partyvervoer.