Alle Themafeesten

 • Themafeest Après Ski - Olivier Events
  Themafeest Après Ski - Olivier Events

  Themafeest Après Ski

 • Silent Disco - Olivier Events
  Silent Disco - Olivier Events

  Silent Disco

 • Themafeest Foute Party

 • Bruiloft Drive-in Show - Olivier Events
  Bruiloft Drive-in Show - Olivier Events

  Bruiloft Drive-in Show

 • Themafeest Saturday Night Fever
  Themafeest Saturday Night Fever

  Themafeest Saturday Night Fever

 • Olivier Beach: Bedrijfsfestival

 • Themafeest Temptation Weiland - Olivier Events
  Themafeest Temptation Weiland - Olivier Events

  Themafeest Temptation Weiland

 • Themafeest Tropisch Strandfeestje - Olivier Events
  Themafeest Tropisch Strandfeestje - Olivier Events

  Themafeest Tropisch Strandfeestje

 • Themafeest Campingfeest - Olivier Events
  Themafeest Campingfeest - Olivier Events

  Themafeest Campingfeest

 • Themafeest Amsterdamse Avond - Olivier Events
  Themafeest Amsterdamse Avond - Olivier Events

  Themafeest Amsterdamse Avond

Studio Olivier: Wedden Dat Ik Het Kan?! - Olivier Events Studio Olivier: Wedden Dat Ik Het Kan?! - Olivier Events Studio Olivier: Wedden Dat Ik Het Kan?! - Olivier Events Studio Olivier: Wedden Dat Ik Het Kan! - Olivier Events

Uitjes organiseren doe je bij Olivier Events, het uitjesbedrijf van Noord-Nederland. Olivier verzorgt de leukste, gekste en grappigste activiteiten voor elke doelgroep in het Noorden. Een feestje, een te gekke activiteit of een compleet themafeest? We organiseren het graag voor je. Sinds 2011 pakken we uit met uitjes en door de jaren heen hebben we duizenden activiteiten verzorgd. Profiteer van onze ervaring.

Soorten uitjes

Van behoorlijk actieve uitjes tot gezellige wandeltochten en feelgood spelshows. De soorten uitjes bij Olivier Events zijn heel divers. Een grandioos themafeest beleven bij één van onze locaties of lekker buiten een spannende citygame doen.

Kies voor feelgood spelshows en verbindende bedrijfsuitjes. Ga naar de razend populaire uitjes om te zien wat op dit moment helemaal ‘heet’ is. Geniet verder van herkenbare nostalgie.

Overdag of compleet avondvullend

Je kunt onze uitjes op elk moment van de dag beleven. Stel zelf een dagprogramma samen door meerdere uitjes te combineren. Of kijk eens bij ‘compleet avondvullend’ voor een overzicht van de avondvullende activiteiten.

Ook wijzen we met plezier naar de hilarische vrijgezellenfeesten. Wat je keus ook wordt, bij Olivier zit je altijd goed. Onze entertainers gaan vol enthousiasme voor jullie aan de slag.

Voorbeelden uitjes

Concrete voorbeelden van de uitjes die wij verzorgen zijn Archery Tag, Alles mag vandaag en Het Moorddiner, evenals Oh, wat een decennium! en Sterrenslag. Crazy Bingo, Ik hou van Holland en Jongens tegen de Meisjes zijn andere voorbeelden.

Uiteraard zijn er nog veel meer uitjes die je op deze pagina kunt bekijken. Klik op één van de uitjes voor meer informatie.

Café en partyvervoer (limousine!)

Hoe gaaf is dit: Olivier Events beschikt in Groningen over een Internationaal Biercafé. Werp een blik op de Bierkaart en de Bierprofielen. Naast dit oergezellige café hebben we ook nog eens partyvervoer beschikbaar.

Ga met jullie groepsuitje op pad in een roze limousine! Dat is nog eens uitpakken.

Shopping Basket