Alles Mag Vandaag!

Hier ben je:

Alles Mag Vandaag!

Bij Alles mag vandaag staan bijzondere opdrachten, gezelligheid en hilariteit centraal. Een ronduit vermakelijke spelshow met allerlei uitdagingen. Ideaal als groepsuitje en personeelsfeest, of als leuke invulling van een familiedag.

Alles Mag Vandaag - Olivier Events

Informatie over dit uitje

13,75 per persoon (vanaf 20 personen)
275,- per groep (8 tot 20 personen)
Tijdsduur: circa 2 uur

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Alles Mag Vandaag!

Het grote voordeel van Alles Mag Vandaag is dat het een leuk en laagdrempelig uitje is voor vrijwel alle leeftijden en gezelschappen. De diversiteit in de opdrachten en spellen wordt gewaardeerd door groepen. De spelleider van Olivier Events houdt daarnaast altijd rekening met welke onderdelen het beste passen bij jullie groep. Zo zijn jullie verzekerd van een grappige, gezellige en geslaagde middag of avond.

 

Elk talent telt

De veelzijdigheid van deze groepsactiviteit komt al snel naar voren. Zo blijkt dat je voor de verschillende opdrachten, vragen en spelletjes ook verschillende talenten nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan creativiteit, doorzettingsvermogen en teamwork. Uiteraard is er af en toe ‘gewoon’ wat geluk nodig, zoals in ieder spel. Maar zelfs geluk kan een talent zijn, je hebt soms van die vogels… Bij Alles mag Vandaag wordt dat goed duidelijk.

 

Tip: persoonlijk tintje toevoegen

Naast de ‘gewone’ editie (die behoorlijk ongewoon is) van Alles Mag Vandaag is er ook een ‘persoonlijke’ editie mogelijk. Dan wordt het extra leuk. In dat geval maken we het spel volledig op maat en krijgen persoonlijke foto’s, weetjes en privé-informatie een cruciale rol in de show. Dat belooft nóg meer humor en sensatie. Informeer gerust naar de opties, we nemen het graag met je door.

 

Ontzettend komisch

De entertainer van Olivier Events maakt gebruik van moderne apparatuur om alles zo prettig mogelijk te presenteren. Voor je het weet, ontstaan er de gekste taferelen. Het karakter van de spelonderdelen leent zich uitstekend voor het maken van foto’s. Grijp je kans, vooral als je ziet hoe iedereen kijkt in het heetst van de strijd. Ontzettend komisch. Een moment om na te genieten!

Shopping Basket