Menu

Fundome Kersteditie

Hier ben je:

Studio Olivier: Fundome Kersteditie

De vermakelijke Fundome Kersteditie in Studio Olivier barst van kerstgezelligheid. Doe allerlei leuke activiteiten in de kerstsferen. Dit overdekte kerst-wonderland biedt heel wat plezier. Mooi uitstapje voor gezinnen en groepjes.

Informatie over dit uitje

10,- per persoon

 

Bijzonderheden
locatie: alleen Studio Olivier, Tolbert (Groningen)

Meer informatie over Fundome Kersteditie

De Fundome Kersteditie staat bekend om de mooie verzameling attracties voor kleine groepjes en gezinnen. Ook duo’s (tweetallen of stelletjes) komen hier graag. Terwijl het doorgaans al een leuk uitstapje is, maakt de kersteditie alles nog aantrekkelijker. Het is er supergezellig dankzij de ruimschootse kerstversiering en kerstattributen. Bovendien zijn sommige attracties eveneens omgedoopt in het aansprekende kerst-thema.

 

Interactive Play System en indoor boogschieten

Uitjesbedrijf Olivier Events biedt onder andere een Interactive Play System (IPS) aan. Dit is een opblaasbare attractie in combinatie met interactieve en digitale elementen. Zo staat er in de Fundome bijvoorbeeld een opblaasbaar en interactief drumstel.

Sla zo snel mogelijk op de plekken waar de lampjes gaan branden. Zo’n activiteit is grappig, actief en uitdagend. Daarnaast kun je indoor boogschieten! Over uitdagend gesproken: schiet balletjes uit de lucht met pijl en boog, heel gaaf.

 

Fundome Kersteditie: Rendier Rodeo en fotomoment Kerstdecor

Ook is ons populaire rodeotoestel omgeturnd in Rendier Rodeo! De omschrijving is simpel: blijf zitten op een (wild) bewegend rendier. Vanwege de onverwachte bewegingen zal de uitvoering waarschijnlijk wat lastiger zijn.

 

Verder biedt deze kersteditie van de Fundome de Basketbal Game ‘Lose your Balls’. Probeer je basketballen eerder kwijt te raken dan je directe tegenstander. ‘Mega 4 op een rij’ en ‘Rol de Bal’ vormen aanvullende activiteiten, evenals Bibberspiraal en Stokvangen Elektrisch.

 

En er is nog meer, zoals de Snelheidskooi met Radar. Tot slot wijzen we graag op een optioneel fotomoment bij het Kerstdecor. Daarmee zorg je voor een blijvende herinnering aan een gezellig uitstapje bij de Fundome Kersteditie.

 

Geschikt voor gezinnen en kleine groepjes

De Fundome is uitstekend geschikt voor gezinnen en kleine groepjes. Reserveer gelijk een tijdslot, zodat je erbij kunt zijn! De ideale voorpret voor kerst.

 

De Fundome Kersteditie is donderdag open vanaf 16.00 uur, vrijdag vanaf 13.00 uur en zaterdag vanaf 11.00 uur. Zondag: 11.00 uur – 19.00 uur. Op woensdag zijn we alleen ’s middags open tussen 12.00 en 18.00 uur.

Adres: Hoofdstraat 53 Tolbert (De Postwagen). Volg de bordjes ‘Activiteitenarena’. Neem de trap naar de eerste etage. De Fundome zit in Studio Olivier.