Menu

Fundome

Hier ben je:

Fundome

In onze overdekte Studio Olivier zit een Fundome voor iedereen. Dit is een bonte verzameling van kermisachtige attracties in een luxere omgeving. Heel leuk! Onbeperkt speelplezier voor een vaste entreeprijs.

Informatie over dit uitje

10,- per persoon

 

Bijzonderheden
locatie: alleen Studio Olivier, Tolbert (Groningen)

Meer informatie over Fundome

Een gezellig groepsuitje of gezinsuitje begint bij Studio Olivier. Allerlei activiteiten komen samen in één ruimte. Familieleden, vrienden en collega’s vermaken zich met uitdagende spellen. Probeer maar eens op de grote, beweegbare voetbal te blijven zitten (‘Voetbalrodeo’). Of wat dacht je van de metershoge Kop van Jut? Er is behoorlijk wat slagkracht nodig. Wie houdt stand? Wie slaat het best?

 

Stokvangen en penaltyschieten (snelheidsmeter)

De stokken vallen naar beneden! Lukt het jou om de stokken te vangen? Daarnaast heb je het penaltyschieten. Met snelheidsmeter, dus doe je best. Zet een mooie score neer op de digitale teller. Daag vervolgens de anderen uit om jouw score te verslaan. Stel dat het ze lukt… Dan wil jij natuurlijk weer je eigen score verbeteren. De competitie is losgebarsten!

 

Indoor boogschieten, IPS Mep de Mol en meer

De Fundome van Olivier Events biedt veel groepsvermaak voor weinig geld. Humor ten top bij de opblaasbare Interactive Play System ‘Mep de Mol’-tafel. Intussen staat er verderop een Mega Dartboard en een Schiettent. Bij de schiettent kun je boogschieten. En er is meer dan dat. Genoeg fun voor elk groepslid of gezinslid.

 

Uitje kan altijd doorgaan (op reservering)

Regen, slecht weer, wisselvallig weer… geen probleem. Het voordeel van dit uitje is dat het altijd door kan gaan. Reserveer vooraf via het onderstaande formulier.

 

Studio Olivier: Fundome is donderdag open vanaf 16.00 uur, vrijdag vanaf 13.00 uur en zaterdag vanaf 11.00 uur. Zondag: 11.00 uur – 19.00 uur. Op woensdag zijn we alleen ’s middags open tussen 12.00 en 18.00 uur.

 

Maandag en dinsdag enkel open voor groepen vanaf 9 personen (op reservering).