Menu

Gezellige Geitentocht met GPS

Hier ben je:

Gezellige Geitentocht met GPS

De Gezellige Geitentocht met GPS is een leuke en laagdrempelige groepsactiviteit met geiten. Deze vriendelijke kuddedieren zijn gehecht aan mensen. Ze zullen jullie graag volgen op de speciaal uitgezette GPS-route.

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 10 personen)
140,- per groep (tot en met 9 personen)
30,- per geit (minimaal 2 geiten)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: alleen bij Partycentrum Old Dutch, Zwaagwesteinde (Friesland)

Meer informatie over Gezellige Geitentocht met GPS

Bij de Gezellige Geitentocht met GPS krijgen jullie een GPS-systeem voor de routebepaling. We hebben een fraaie route uitgezet in Friesland. De activiteit begint met een kennismaking met de geiten. Hierop volgen duidelijke instructies, zodat jullie zelf deze leuke tocht kunnen voltooien. De geiten gaan mee via halsters. De tocht leidt jullie door de natuur, parken en bewoonde straten. Een grappig tafereel waarin jullie de hoofdrolspelers zijn.

 

Opdrachten onderweg

Uiteraard doet Olivier Events er een schepje bovenop. De geitentocht gaat namelijk gepaard met een opdrachtenformulier. Dat wordt lachen. Verzilver punten door humorrijke (foto)opdrachten met succes af te leggen. Hiervoor ontvangen jullie een tablet of digitale camera. Uiteindelijk krijgen jullie de gemaakte foto’s thuisgestuurd via een link. Een leuke toevoeging aan de activiteit die voor extra mooie herinneringen zorgt.

 

Over de geit

De geit is al meerdere millennia ingeburgerd als tam ‘huisdier’. Vroeger werd het dier ook wel ‘de koe van de arme man’ genoemd. Geiten kunnen makkelijk omgaan met moeilijke omstandigheden. Daarom waren ze geliefd bij arme mensen. Geiten zijn onder andere goed voor melkproductie (een geit geeft gemiddeld drie liter melk per dag). Geitenmelk is licht verteerbaar en kan als alternatief dienen wanneer mensen allergisch zijn voor koeienmelk.

 

Over Olivier Events

Olivier Events is een bekend uitjesbedrijf, gevestigd in Tolbert (Groningen). Het uitjesbedrijf opereert hoofdzakelijk in Noord-Nederland, maar ook ver daarbuiten. Zo vertrouwen landelijke overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en overige organisaties op de ervaring van Olivier Events. Ook vriendengroepen, families en bedrijven weten Olivier te vinden voor de professionele organisatie van uitjes en evenementen op maat.