Menu

GPS Escape, Choices Citygame

Hier ben je:

GPS Escape, Choices Citygame

Choices is een outdoor escape game. Loop naar een plek op de kaart en er verschijnt een vraag of opdracht. Na je antwoord verschijnen nieuwe opdrachten, waarbij je moet kiezen.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 10 personen)
170,- per groep (tot en met 9 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: alleen bij Partycentrum Old Dutch, Zwaagwesteinde (Friesland)

Meer informatie over GPS Escape, Choices Citygame

Deze spannende GPS citygame bepaalt de richting van jullie wandeling met behulp van een tablet. Het is een soort escape room, maar dan op straat. Vandaar dat we het ook wel een GPS Escape noemen. Lukt het je om op tijd op het eindpunt te verschijnen, of loop je helemaal de verkeerde kant op? De GPS Escape ‘Choices’ draait om het maken van de goede keuze. Links, rechts of toch rechtdoor? Tactisch, snel of geluk? Welke keuze maak je?

 

Spannende strijd

Omarm de keuzestress en blijf kalm, ondanks de druk van een spannende strijd. Want het gaat niet alleen om finishen binnen de tijd. Het gaat ook nog om de snelste tijd, ten opzichte van de andere teams. Jullie groep wordt verdeeld over verschillende teams en de strijd is ‘aan’ vanaf de eerste seconde. Deze GPS Escape zal genadeloos blootleggen welk team het beste om kan gaan met moeilijke keuzes. Een citygame vol uitdaging.

 

Gastheer in citygames

Zoek uit wat Het Probleem van de Westereen is, of los de Moord op de Muts van Old Dutch op. Doe je best bij The Blacklist, of red The Ultimate Wedding. Olivier Events is jouw gastheer in citygames. Geïnteresseerd in andere soorten uitjes? Ook dan zit je hier goed. Van feelgood spelshows tot verbindende bedrijfsuitjes, er is genoeg keus voor een activiteit op maat. Bekijk alle uitjes, kies je favorieten en beleef een topdag met jullie groep.

 

Uitjesbedrijf Olivier Events

Grote en kleine bedrijven, families en vriendengroepen kloppen aan bij uitjesbedrijf Olivier Events voor vermakelijke activiteiten. Geniet met elkaar van een gezellig dagje weg. Olivier Events pakt uit met uitjes.