Menu

Het Probleem van de Westereen Citygame

Hier ben je:

Het Probleem van de Westereen Citygame

Jullie gaan in teams op pad door de Westereen (Zwaagwesteinde voor ‘niet-Westereenders’), samen met collega’s, vrienden of familie. Dit doen jullie met hulp van een tablet en een uitdagende citygame.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 10 personen)
170,- per groep (tot en met 9 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: alleen bij Partycentrum Old Dutch, Zwaagwesteinde (Friesland)

Meer informatie over Het Probleem van de Westereen Citygame

Al wandelend door de mooie Westereen beantwoorden jullie meerdere vragen over dingen die je onderweg tegenkomt. De inwoners staan bekend om hun koopmansgeest. Hoe zit dat met jou en je team? Aan het einde van deze moderne puzzeltocht heb je onder andere het winkelcentrum, de klokkenstoel en een standbeeld gezien. De vraag is of je ook ‘Het Probleem van de Westereen’ hebt opgelost. Daar draait het om tijdens dit spel.

 

Wie vindt het probleem?

We verdelen jullie groep in verschillende teams. De route leidt jullie door de Westereen en tijdens de wandeling ontdekken jullie allemaal leuke weetjes. Welk team weet als beste de tocht af te leggen? Wie vindt Het Probleem van de Westereen? Dit gaat om veel meer dan het spel, dit gaat om de eer! Versla je vrienden, collega’s en familieleden of evenaar ze tenminste. Bij deze Citygame gaat het om vindingrijkheid en gezelligheid.

 

Topaanbieder in citygames

Wie lost de Moord op de Muts van Old Dutch op? Welk team gaat het beste om met de raadsels rond The Blacklist? En kan een vrijgezellenfeest The Ultimate Wedding redden? Stuk voor stuk zijn dit spannende citygames op verschillende plekken in (Noord-)Nederland. Met dit diverse aanbod is Olivier Events een topaanbieder in citygames.

 

Over Olivier Events

Olivier Events is een erkend uitjesbedrijf in Noord-Nederland. Dankzij succesvolle samenwerkingen met gewaardeerde partycentra zijn we bijzonder actief in de drie provinciën. Bekijk onze locaties en neem contact op bij interesse in groepsuitjes van Olivier. Bij interesse in Het Probleem van de Westereen Citygame kun je ook het onderstaande aanvraagformulier invullen.