Menu

Olivier Beach: Bedrijfsfestival

Hier ben je:

Olivier Beach: Bedrijfsfestival  

Pak het personeelsuitje groots aan met een bedrijfsfeest in festivalsfeer! Bij dit grandioze evenement krijgt jullie bedrijf een geheel eigen festival. De locatie is tof: een natuurrijk gebied met privéstrand.

Informatie over dit uitje

Tijdsduur: in overleg

 

Bijzonderheden
prijs op aanvraag
eigen activiteitenstrand: unieke locatie
heel geschikt voor: bedrijven
locatie: alleen bij Olivier Beach, Strandheem (Friesland)

Meer informatie over Olivier Beach: Bedrijfsfestival

Het is tijd voor een vrolijke noot. Even weg van de serieuze vergaderingen of andere werk gerelateerde verplichtingen. Ga gezellig naar het strand met z’n allen. En niet zomaar een strand, maar jullie eigen stekkie. Met een heus festival erbij voor alle collega’s. Olivier Beach presenteert het Bedrijfsfestival, een unieke kans op een buitengewoon origineel personeelsuitje. We vertellen je graag hoe we dit aanpakken.

 

Olivier Beach: Bedrijfsfestival – Thema, foodstands en activiteiten

Jullie eigen bedrijfsfestival kan gekoppeld worden aan een thema. Kies (bijvoorbeeld) voor het Beach Festival, het Hippiefestival of het Westernfestival. Elk thema is bespreekbaar. Vervolgens kunnen we het festivalterrein voorzien van foodstands en verdere aankleding (bijpassende attributen, decorelementen). Ook stemmen we het activiteitenaanbod af op jullie bedrijf, de keuze voor het thema en het totaalplaatje. Dit wordt een onvergetelijke ervaring. Een positief en sfeervol personeelsfeest.

 

Organisatie door Olivier Events

Het bedrijfsfestival ‘on the beach’ wordt georganiseerd door Olivier Events. Dit hoogwaardige uitjesbedrijf heeft vele jaren ervaring in grootschalige en toegankelijke bedrijfsfeesten. Als A-merk in groepsuitjes wordt de inzet van Olivier Events bijzonder gewaardeerd door bedrijven uit allerlei verschillende sectoren. We pakken uit met uitjes en bieden vriendelijke en vakkundige entertainers op locatie. Kortom, alles goed geregeld.

 

Eigen activiteitenstrand

Olivier Events is een uniek uitjesbedrijf met een eigen activiteitenstrand in Strandheem. De locatie is centraal gelegen in Noord-Nederland, met Groningen en het Friese Heerenveen om de hoek. Ook vanuit de regio’s Leeuwarden en Dokkum is Olivier Beach vrij vlot te bereiken. In alle gevallen ben je misschien 20 tot hooguit 30 minuten onderweg (afhankelijk van de verkeersdrukte op dat moment). We hebben er zin in om jullie bedrijfsfestival te organiseren. Neem contact op om een offerte te bespreken.