Menu

Olivier Beach: Fun Suppen

Hier ben je:

Olivier Beach: Fun Suppen

Heerlijk suppen in Noord-Nederland. Bij Olivier Beach: Fun Suppen ga je met een stabiel supboard het water op. Hartstikke leuk met vrienden, familie of collega’s. Suppen in je eigen tempo.

Informatie over dit uitje

21,- per persoon (huur supboard)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
eigen activiteitenstrand: unieke locatie
heel geschikt voor: kleine en grote groepen
locatie: alleen bij Olivier Beach, Strandheem (Friesland)

Meer informatie over Olivier Beach: Fun Suppen

Het ‘SUP’ in suppen staat voor Stand Up Paddle. Je staat op een soort surfplank (supboard). Met een peddel kom je verder. Het ziet er wat apart uit, maar het is ontzettend tof. Omdat je staat, zie je veel meer van de omgeving. Lekker op het water met een mooi uitzicht. Ontspanning en inspanning in perfecte harmonie.

 

Aantrekkelijke activiteit

Het activiteitenstrand Olivier Beach ligt in de buurt van Strandheem. Je kunt navigeren naar Strandheem Adventures. Ter plekke liggen de supboards klaar. Voor de liefhebbers is er eerst een instructie. Vervolgens kan de waterpret echt beginnen. Een aantrekkelijke activiteit om te doen als familie of vriendengroep. Ook als teamuitje is suppen ideaal. De waterkwaliteit is overigens fantastisch. Het water is helder en schoon.

 

Fun Suppen: stabiel staan op het supboard

Wij geloven dat in principe iedereen snel kan wennen aan het idee van suppen en het supboard. De populariteit van de activiteit wijst dat wel uit. Toch zou het kunnen zijn dat een enkeling opziet tegen de benodigde stabiliteit (bang om steeds te vallen). Gelukkig is stabiel staan op een supboard gemakkelijk onder de knie te krijgen. De kunst is om je voeten wat verder uit elkaar te zetten, in plaats van pal naast elkaar. Zo sta je stevig(er). Bovendien is het supboard vrij breed.

 

Combineren met andere uitjes

Er zijn meer mogelijkheden, aangezien het een activiteitenstrand betreft. Ga voor Fun Suppen en combineer dit uitje met andere uitjes. Beleef Bubbelvoetbal, het hilarische uitje in grote plastic ballen. Of schiet met pijl en boog op elkaar bij Archery Tag. Het A-merk uitjesbedrijf Olivier Events verzorgt alle activiteiten. Sinds 2011 pakt Olivier Events uit met uitjes. De ervaren entertainers bezorgen jullie een topdag op het water. Veel plezier!