Menu

Spooktocht in het Horrorbos

Hier ben je:

Spooktocht in het Horrorbos

Er is een duister bos in Tolbert. Een behekst bos. De enige plek in Groningen waar horror heerst. Dit angstaanjagende terrein vormt het decor voor de Spooktocht in het Horrorbos.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
De spooktocht organiseren wij op vaste data, worden bekend gemaakt in het voorjaar van 2022.
Locatie: alleen bij Partycentrum de Postwagen, Tolbert (Groningen), overige locaties op aanvraag.

Meer informatie over Spooktocht in het Horrorbos

Wie verstandig is, blijft uit de buurt van occulte toestanden. Wie vermaak vindt in de spanning, kiest juist voor deze angstsensatie. Laat je overmeesteren door de duisternis bij de Spooktocht in het Horrorbos van Olivier Events. Deze jaarlijkse activiteit is keer op keer een grandioos succes bij groepen. Sluit je aan bij die eerdere ervaringen en geef je op met 5 personen of meer. Het naargeestige bos wacht op je. Durven jullie het aan?

 

Onheilspellend

Onrust. Vervreemding. Een onheilspellend gevoel. De omgeving om je heen is een vage paradox. Ogenschijnlijk steeds hetzelfde, stiekem voortdurend in verandering. Je denkt alles onder controle te hebben, maar niets is minder waar. Deze spooktocht in Groningen (Tolbert) laat je twijfelen aan alles wat je ziet en hoort. Bewoog daar iets? Wie of wat was dat? Is dit nog een onderdeel van de activiteit of zijn we in een nachtmerrie beland?

 

Data Spooktocht Groningen

De data voor deze activiteit zijn van tevoren vastgelegd. Nieuwe data voor 2022 worden bekend gemaakt in het aankomend voorjaar. I.v.m. Covid-19 organiseren wij in 2021 geen spooktochten. Het is vanaf 2022 ook weer mogelijk om een spooktocht te doen op jullie eigen locatie. Neem hiervoor contact op met Olivier Events. Met de nodige details kunnen we een offerte voor jullie opstellen. Het voordeel van een spooktocht op jullie eigen locatie is dat er veel meer data beschikbaar zijn. We horen graag wat van je.

 

Olivier Events: ervaring in spooktochten en meer

Het team bestaat uit enthousiaste entertainers met jarenlange ervaring in de eventbranche. We hebben al talloze spooktochten mogen organiseren. Sinds 2011 is Olivier Events sowieso al verantwoordelijk voor duizenden activiteiten en (thema)feesten in Noord-Nederland en daarbuiten. Het streven is om altijd weer uit te pakken. Vandaar onze slogan: Olivier Events pakt uit met uitjes.