Menu

Stripclub - VR Escape Game

Hier ben je:

Stripclub – VR Escape Game

De Stripclub – VR Escape Game is uitermate geschikt voor (mannelijke) vrijgezellenfeestjes. Stap met je maten een echte Amsterdamse Stripclub binnen en voltooi alle opdrachten.

Informatie over dit uitje

29,- per persoon (vanaf 12 personen)
319,- per groep (tot en met 11 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: kleine groepen
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Stripclub – VR Escape Game

Speciaal voor (mannelijke) vrijgezellenfeestjes; Stripclub – VR Escape Game. Stap samen met je maten een Amsterdamse stripclub in, veilig want het is virtueel. Eenmaal aangekomen speel je verschillende opdrachten. Zo stap je bijvoorbeeld achter de bar om het favoriete drankje van vaste klant Hans in te schenken. Tijdens de game kom je erachter dat je niet alleen barman bent, maar net zo goed uitsmijter wanneer je de lastige klant eruit moet werken.

 

Het valt zeker niet mee goed de opdrachten te volgen, op de achtergrond speelt zich namelijk ook nog het één en ander af. Focus je goed en laat je niet afleiden. Doordat de opnames hebben plaatsgevonden in een echte Amsterdamse stripclub is deze game erg realistisch. Wie weet ben jij wel de geschikte opvolger van Zwarte Joop of Dikke Charles.

 

Speluitleg

De Stripclub – VR Escape Game wordt gespeeld in teams van maximaal 6 personen. Een persoon uit je team draagt de VR-bril, de andere teamleden helpen mee met oplossen van de puzzels en de opdrachten. Wees gerust, alle teamleden kijken mee op een tablet. Zo mis je niks! Deze game is geschikt voor personen vanaf 18 jaar. Deze virtual reality game kan op elke gewenste locatie gespeeld worden, bijvoorbeeld in een café of bij je thuis. De game is zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen.

 

Vrijgezellenfeestjes bij Olivier Events

Olivier Events heeft een geschikt uitje voor elke doelgroep. Zo is  Stripclub – VR Escape Game speciaal ontwikkeld voor (mannelijke) vrijgezellenfeestjes. Uiteraard kan ook een vriendengroep of een personeelsafdeling deze game spelen. Voor (vrouwelijke) vrijgezellenfeestjes hebben we het uitje The Ultimate Wedding Citygame. Combineer deze Escape Game met een drankenarrangement of schnitzelmenu in Café Olivier en ga daarna gezellig op stap in de stad. Misschien is jullie programma nog niet klaar en kies je nog voor een ander uitje.