Menu

Topdoks Kidsspecial

Hier ben je:

Topdoks Kidsspecial

Topdoks Kidsspecial is de geweldig leuke kinderactiviteit van Olivier Events. De setting in een professionele studio geeft de kinderen een extra speciaal gevoel. Een gave spelshow vol experimenten voor kids.

14,- per persoon (vanaf 25 personen)
350,- per groep (tot en met 24 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
zeer professionele studio: hoogwaardige XXL-spelshow
heel geschikt voor: kindergroepen
locatie: op elke locatie

Meer informatie over Topdoks Kidsspecial

Elk jaar staan er wel scholen en verenigingen voor de uitdaging om iets tofs te organiseren voor kindergroepen. Het liefst iets dat ook nog eens educatief is. Nou, de Topdoks Kidsspecial voorziet met verve in die vraag. Dit waanzinnige kinderuitje heeft een wetenschappelijk karakter en is zowel leuk als leerzaam. De kinderen gaan aan de slag met allerlei experimenten en proefjes, om zo uit te groeien tot echte Topdoks.

 

Fijn voor het kinderbrein

De Topdoks Kidsspecial van Olivier Events is hartstikke fijn voor het kinderbrein, dat regelmatig voor de gek wordt gehouden. Sommige onderdelen van het programma zorgen namelijk voor verbazing, hoe is het mogelijk? Spelenderwijs ontdekken de kinderen meer. Daarmee is deze activiteit uitstekend geschikt als (onderdeel van) een schoolreisje, klassenuitje en dagje weg. Ook ideaal als uitstapje voor het schoolkamp bij de groepsaccomodatie van De Postwagen.

 

Stoere licht- en geluidseffecten

De kinderen komen terecht in Studio Olivier. Hier wordt de spelshow verfraaid met stoere en innovatieve licht- en geluidseffecten. Dat is oprecht al een aparte beleving, waarbij ze zich deelnemer voelen van een programma. Dit is een ‘activiteit 2.0’, een moderne versie van een groepsuitje voor kinderen. Een enthousiaste en ervaren entertainer begeleidt de boel en zorgt dat de experimenten vol humor én veilig verlopen. Een geruststellend gevoel en prettig voor de groepsleiding: het is een compleet verzorgde kinderactiviteit.

 

Topdoks Kidsspecial aanvragen

Of het nou om een klassenuitje of een andere gelegenheid gaat, de Topdoks Kidsspecial is een goede keus voor kindergroepen. Vraag deze activiteit aan via het onderstaande formulier, waarin je optioneel ook opmerkingen kunt plaatsen voor ons personeel. We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren op je aanvraag. Let op: de Topdoks Kidsspecial is buitengewoon in trek, wacht niet te lang met reserveren om teleurstelling te voorkomen.