Menu

Werken bij Olivier

Hier ben je:

Collega’s gezocht!

 

1. Attractieverhuur Olivier – Attractiebouwers

Attractieverhuur Olivier is een jong bedrijf en verhuurt alles voor een tof feest. De springkussens, stormbanen en feestpoppen worden opgehaald of gebracht door ons. Als attractiebouwer zorg je dat het kussen luchtvrij is, netjes opgerold word en schoon is voor de volgende gebruiker. Uiteraard is het belangrijk om te weten hoe een attractie werkt en mag je ze zelf uitproberen.

 

*Vanaf 15 jaar
*Geen ervaring nodig
*Werken wanneer je kunt en wil

 

2. Olivier Events – Activiteitenbegeleiders en Entertainers

Olivier Events is een constant groeiend bedrijf dat uitjes, spelshows en themafeesten begeleidt en verzorgt. Door de groei zoeken we versterking. Als entertainer zorg jij ervoor dat elke activiteit een groot feest wordt en dat de gasten hun dag zeker niet gaan vergeten.

 

Allerleukste uitjesbedrijf

Wil jij ook werken bij het allerleukste uitjesbedrijf van Noord-Nederland? Ben je enthousiast, presenteer je graag en ben je gewoon die ene fantastische collega waar wij naar op zoek zijn? Wacht dan niet langer en grijp deze kans!

 

Dit ga je doen

Als entertainer presenteer en begeleid je activiteiten, vooral spelshows. Van een ‘Ik Hou Van Holland’ tot een ‘Wie is de Mol’. Of kijk wie de beste cowboy/cowgirl is tijdens de ‘Western Games’. Je kent de spelshows en je kunt je aanpassen aan de groep die jij op dat moment hebt.

 

Plezier

Uiteraard daag je de gasten ook uit met de vragen die je stelt of met een muzieknummer dat zij moeten raden. Wordt het vandaag Frans Bauer met ‘Heb je even voor mij’ of toch dat ene zomerse hitje van Jody Bernal? Je staat met plezier voor een groep en je gaat graag om met mensen. Je bent collegiaal en je weet van aanpakken.

 

Wat zoeken wij

*Je bent flexibel en je bent bereid om te leren
*Je weet van aanpakken
*Je gaat graag om met mensen
*Je staat stevig in je schoenen en je weet een groep te vermaken
*Je bent collegiaal en je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit

 

Wat krijg jij hiervoor terug?

*Werken bij een mooi en groeiend bedrijf
*Je komt aan het werk in een hecht team
*Je hebt flexibele werktijden
*Het werk is afwisselend en geen dag is hetzelfde
*Na het werk afterborrelen in onze kantine

 

Verder is er een personeelsvereniging. Kom jij stralen bij Olivier Events of Attractieverhuur Olivier? Pak uit en solliciteer direct op deze functie.

 

Loop gerust een dagje mee, je kunt ons appen op 06-46751588.

Shopping Basket