Menu

Themafeest Tropisch Strandfeestje

Hier ben je:

Themafeest Tropisch Strandfeestje

Welk seizoen het ook is, het Themafeest Tropisch Strandfeestje laat bij alle gasten de temperatuur stijgen. Ga voor een originele setting met palmbomen, decoratieslingers en strandballen. Tip: Hawaïkrans bij binnenkomst.

Informatie over dit themafeest

14,- per persoon (vanaf 42 personen)
588,- per groep (tot en met 41 personen)
Tijdsduur: 210 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: grote groepen.
groepen vanaf 120 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)
extra optie (1), truss carré: 279,-
extra optie (2), karaokefestijn: 179,-
extra optie (3), Hawaïkledingpakket: 17 p.p.
truss carré is inbegrepen vanaf 90 personen
karaokefestijn is inbegrepen vanaf 50 personen

Meer informatie over Themafeest Tropisch Strandfeestje

Bij een themafeest vormen passende aankleding en muziek de basis. Kijk maar eens naar onze strandtent. Er is een tropische dj-booth met een ervaren dj die de lekkerste zomerhits draait. Daarnaast is de bellenblaasmachine een vrolijke toevoeging, evenals het zomerse activiteitenprogramma (tussendoor). Neem vrijblijvend deel aan de Cocktail Race; Reuzen Mikado; Ananas Gooien, Kokosnoot Kraken en Limbo Dansen. Stuk voor stuk hilarische spelonderdelen.

 

Mooie lichtshow in truss carré

Het Themafeest Tropisch Strandfeestje is bij uitstek een zomers getinte drive-in show van hoge kwaliteit. Het wordt helemaal top met het toevoegen van de truss carré. Die bestaat uit een vierkante kooi op de dansvloer met daarin diverse effecten. Stroboscopen, stage blinders en spiegelbollen creëren een stoere sfeer. Ook de movingheads, rookmachines en spotjes doen hun werk. Lekker dansen! De truss carré is inbegrepen vanaf 90 personen.

 

Tropisch karaokefestijn

De stemming is bijzonder goed en dan hebben we als kers op de taart ook nog een karaokefestijn. Met een paar duizend Engelstalige, honderden Nederlandstalige en tientallen Duitse hitknallers. Een geweldige toevoeging aan het Themafeest Tropisch Strandfeestje, inbegrepen vanaf 50 personen. Desgewenst volgt er een automatische puntentelling op de bijgevoegde tv-schermen. Zingen maar! Een onvergetelijke ervaring.

 

Dresscode om het af te maken

Het Themafeest Tropisch Strandfeestje belooft warme herinneringen, zelfs in de koudste winterperiode. Met een dresscode maak je het plaatje compleet. Je kunt gasten instrueren om een zomerse outfit aan te trekken. Een aantrekkelijk alternatief is ons Hawaïkledingpakket met een Hawaïblouse en een Hawaïkrans bij de ontvangst. Eventueel kunnen er zonnebrillen aan het assortiment worden toegevoegd.